28 noiembrie 2009

Minciuna trebuie distrusă - pe 6 decembrie!

Vom deveni ţara minicunii? Dacă Geoană e lăsat să cîştige, aşa va fi. Vom fi nimic. Toţi cei pe care îi vedeţi secretînd minciună, viclenie şi trucaj pe Realitatea TV şi pe Antene, vor deveni izvorul de adevăr şi arbitrul moral al naţiunii care, va fi la rîndul ei, masa deprimată pe care o storc de bani şi de minte cîteva figuri de stăpîni milardari: Patriciu, Vîntu, Voiculescu.

Asta e tot. Plus trucajul filmat de la Ploieşti, manevra scelerată a lui Patriciu plus Gardianul plus Realitatea TV.

Avem de ales. Ne scufundăm cu ei sau le spunem nu.

22 noiembrie 2009

Realitatea TV şi Antena nu trebuie să-şi neglijeze atuurile

Stimată Realitatea TV şi onorată Antena3, puteţi să ne luminaţi? Unde a dispărut mega-campania “Frauda”? Nu e păcat? V-aţi străduit în mod imparţial şi deontologic, vreme de aproape 12 ore. Aţi dat de neumărate fire care trimiteau la fapte grave de măsluire. Apoi, aţi uitat. Publicul are dreptul să ştie, mai ales de la jurnaliţşti de mare curaj ca voi. Cine ştie? Poate primiţi ordin să reluaţi tema. La turul II. Cu acelaşi rezultat. Şi cu acelaşi cîştigător.
P.S. Revin cu o a doua rugăminte: puteţi recupera de undeva şi sondajele INSOMAR, cu Geoană lider net? A! Era să uit. Mai e de semnalat o dispariţie: referendumul! Ştiaţi că a fost validat şi că procentul de susţinere e aproape 80%?
România cade sau stă cu Băsescu!


Ciştigăm dar numai după ororile de exit-poll-uri pregătite de falsificatorii de la INSOMAR şi CURS. Problema e, deja, tutul II. Pornim de la cap, cu un gînd clar: România cade sau stă cu Băsescu! Avem două săptămîni pentru a scăpa de oroarea pe care Vanghelie, Iliescu, Vîntu şi Voiculescu o pregătesc din spatele lui Geoană. Avem două săptămîni pentru a scoate România de sub tirania Realitatea TV şi Antena 3.Sînt optimist. Mai e un pic. Mai e un pas de făcut.
Votul în urnă şi televizorul închis!


Cea mai sănătoasă decizie în zi de alegeri: votul în urnă şi televizorul închis! PSD a dat drumul la diversiunea „Frauda” pe toate televiziunile lui Vintu şi Voiculescu. Scopul e , evident, confuzia generală, pe tot timpul zilei. Seara, vine partea a doua: apar exit poll-urile care dau un rezultat strîns sau favorabil lui Geoană. Executant: INSOMAR şi CCSB, institutele lui Vîntu şi Voiculescu, care au făcut acelaşi lucru la alegerile parlamerntare din 2008 (cînd au dat un rezultat fals, în care PSD era cu 5% peste PD-L!) . După care scandalul: alegerile au fost furate pentru că nu confirmă ce au hotărît exit poll-urile! Porcăria a fost coaptă, din timp, de gaşca de mizerie din jurul lui Hrebenciuc, Vnaghelie şi Gragnea. A se vedea cu ochiul liber campania dezlănţuită în zori şi articolul publicat ieri de Evenimentul Zilei.

Avem de-acum imaginea României condusă de Geoană şi PSD: o ţară ţinută în regim de diversiune, cu televiziuni perverse şi o bandă de miliardari infractori deasupra.
Ce putem face? Un singur lucru: să-l votăm pe Băsescu, omul care le stă în cale. De asta se tem şi asta trebuie să le facem!