02 octombrie 2011


Reforma PSD - pentru o mai largă prostire a României





Prea multă lume e indignată de Proiectul de Lege Andronescu. Vehemența criticilor trece în mod nemeritat peste Palmaresul Andronescu, acel cumul de decizii ministeriale care au venit în sprijinul mafiei universitare, într-un moment greu. Acum, ingratitudinea lovește într-o altă inițiativă care nu face decît să asigure creiere de tun și bani de cheltuială numitei mafii. În fond, nelegiuirile lui Funeriu trebuie îndreptate. România nu are nevoie de capete bune și site dese. România are nevoie de molozul compact pe care doar eliminarea competiției și descalificarea tutelată de stat le poate aduce. Prostia e, în fond, trăsătura optimă pentru necesarul electoral PSD. Cu o țară de tineri ajutați să se tîmpească, problema guvernării în România e rezolvată pe termen lung. Partidul condus de un imatur și scăldat în compasiunea socială a socialiștilor tunari (tunul e principala manifestare a doctrinei sociale PSD) va domina lesne o țară îndrumată spre prostie. Ce e rău în asta? N-am face decît să desăvîrșim drumul istoric deschis de comuniști.




Însă cea mai amre eroare de care se fac vinovați criticii Proiectului Toți și Toate la Universitate vine din nesocotirea continuității logice a PSD. Admiterea la Universitate a studenților respinși la Bacalureat e normală, pentru un partid care a aprobat, mai întîi, admitereea în Parlament a candidaților respinși la alegeri. Există , astfel, o compatibilitate deplină între sistemul de vot sprijinit de PSD și sistemul de învățămînt sprijinit de PSD. Elementul de legătură e promovarea automată a incompetenței și legiferarea fruadei. În fond, odată respinși la Bacalaureat și admiși la Universitate, tinerii trecuți prin reforma PSD își vor pune problema unei cariere. O înfrîngere solidă la alegeri le va garanta un loc în Parlament.

8 comentarii:

  1. Aseara la Antena 3 aveam chiar de ales: „Razboiul educatiei. 100.000 de someri sau studenti!”
    Ecaterina discuta foarte serios cu Radu Tudor! Chiar nu-si dau seama ca-s penibili?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă examenele erau pe bune în România muierea asta nu ajungea nici femeie de servici la facultate da aşa e rector. :(

    RăspundețiȘtergere
  3. "Prostia e, în fond, trăsătura optimă pentru necesarul electoral PSD. Cu o țară de tineri ajutați să se tîmpească, problema guvernării în România e rezolvată pe termen lung. Partidul condus de un imatur și scăldat în compasiunea socială a socialiștilor tunari (tunul e principala manifestare a doctrinei sociale PSD) va domina lesne o țară îndrumată spre prostie" - exact, d-le Ungureanu, am simtit de la inceput ca Ponta Pilat nu e atat procurorul, cat.. procura lui Nastase. Procura consensului gherilelor specializate in devalizarea statului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ultimul "tur de forta" al Abramburicai e simptomatic pentru toata guvernarea, directa sau indirecta, a feseneului. Pentru toate tipurile sale de mineriade, soft sau hard, indreptate impotriva intereselor de andurantza ale Romaniei. In fond, impotriva bunului simt..

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa "accesam" alte iluzii ! - pare a ne sugera Abramburica atunci cand ne ameninta ca, fara
    Universitate, tinerii vor "accesa etnobotanice"..
    Unei asemenea doamne, ca fosta ministresa a invatamantului, nu-i mai incape limba romana :
    Doamne fereste !,cum sa mai poti zice, simplu, ca "loazele vor lua etnobotanice" !? Ei trebuie, neaparat, sa "acceseze" fondurile ingaduintei publice, chiar daca nu au "accesat" inca BAC-ul.. Altfel, riscam sa "acceseze" altfel de etnobotanice decat cele propuse de PSD in ultimii douazeci de ani,altfel de iluzii decat cele recepte, pentru care merita sa mobilizam statul (si masinaria bine unsa a fondurilor).

    Altfel spus, ca orice socialist ce se respecta, Abramburica-Nationale ne propune legiferarea titrarii loazelor pe banii publici ; adica ai mei, ai tai, ai lui..
    Mamoasa si neconsolata precum Hecuba, Abramburica-Nationale ne ameninta cu regresia
    inconturnabila a "accesarii" : de la etnobotanicele care intretin fabricile de diplome, la etnobotanicele care sunt la vedere - singurele la indemana celor fara lobby politic..

    RăspundețiȘtergere
  6. Abramburica ar trebui sa se pensioneze. Sa propui o astfel de lege este un semn mic de oboseala

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.facebook.com/groups/grupulforzabase/doc/288073657886516/

    Doamna lui Băse / - Parodie după “Muma lui Ştefan cel Mare”
    Pe o stâncă neagră, într-un vechi castel…
    (Poezia asta e un pic altfel…)
    E tot cu o doamnă, e tot cu suspine
    Dar sunt pentru soţul care nu mai vine...
    Căci la bătălie, Băse-al ei iubit...

    (pt continuare da click pe linkul de mai sus)

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos , felicitari pt articol!

    RăspundețiȘtergere